Само кај нас синдикат тужи работници затоа што штрајкуваат!

by lali 20:59
20:59

Поддржете го Средношколскиот пленум и не се откажувате од учениците. Они битката ја водат за себе која и вам ќе ве направи горди како нивни учители!