Рускиот амбасадор ги пречека поддржувачите на протераниот руски дипломат

by fokus 18:25
18:25

Рускиот амбасадор Олег Шчербак ги пречека поддржувачите на протераниот руски димпломат организирани од партијата Единствена Македонија на Јанко Бачев.

Тој им се заблагодари на сите граѓани кои и дадоа поддршка на Русија во овој случај и на сите кои се залагаат за македонско-руското пријателство.

Шчербак им се заблагодари и на сите што се спротивствиле на како што ја нарече, провокацијата со протерувањето на дипломатот.

Поврзани новости