Реконструкцијата на покривот на ТЦ Мавровка ќе чини 45 милиони денари

by Fokus

Покривот на ДТЦ Маврова ќе биде реконструиран, а за тоа нешто Град Скопје ќе даде донација од 45 милиони денари со вклучен ДДВ.

Донацијата се состои од реконструкција- изведба на зелен покрив, со фази во кои ќе бидат опфатени  архитектурата и хортикултурата, како и електротехниката, а вредноста на истата се проценува на околу 45 милиони денари со вклучен ДДВ.

Поврзани новости