Прво беа жолти комбиња, странски служби, мрачни сили, а сега секти ли во прашање?

by lali 10:40
10:40

Па поголема секта од твоето однесување нема. Ти што своите пратениците ги држиш со меници, ти што своите членови и симпатизери ги заградуваш со железни огради кога организираш митинг, ти што наредуваш да се рушат објекти и што наредуваш да се удираат шамари на градоначалници, најде да збориш што е секта и што било тотално лудо?! Баш ти?

Само Кили ќе го цитирам за пригодава: Ма немој да ме јебеш бре!!!