Првиот автомобил БМВ ИКС 1 од инстант лозот Мини и Макси отпатува за Битола

by fokus 21:22
21:22

Кристина Велјановска – Костовска од Битола е првата добитничка на автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси.

Денес на плоштадот Македонија во Скопје, пред продажно место на Државна лотарија – Среќната куќичка во WINTERLAND, Кристина заедно со своето семејство ги доби клучевите од прекрасниот автомобил.

Среќната приказна на Кристина е поврзана со прославата на годишнината од бракот, па така нејзиниот сопруг и подарил 2 инстант лоза Мини и Макси, од кој едниот имал добивка замена на лозот, а другиот лоз и го донел посакуваниот автомобил.

- Advertising -

Инстант лозовите се купени од среќното продажно место „Вагабонт“ во Битола каде ова семејство постојано купува по неколку инстант лозови.

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија во кој се кријат 15 автомобили од кои 10 BMW X1 и 5 MINI ONE.

Поврзани новости