Протест против извршителите: „Бомби, мафија, грабежи, изневерни надежи“

by fokus 11:23
11:23

Започна и протестот против извршителите во организација на Конфедерацијата на синдикалните организации.

-Протестираме против извршителите, бараме нов закон, а не шминкање на постоечкиот. Обичниот грѓанин не може да живее со парите кои му остануваат, рече Ана Глигорова.

- Advertisements -

Присутните на протестот рекоа дека има четири различни протести со иста цел, поради разликите кај синдикалците за кои се надеваат дека ќе ги надминат.

 

Поврзани новости