Пронајдено телото на девојчето од Шипковица

by Фокус

Безживотното тело на шестгодишната Рина, која исчезна уште од првиот ден на поплавите денеска е пронајдено под урантините од куќата на нејзиниот братучед.

Жителите на Шипковица, во соработка со војската денес го пронајдоа нејзиното тело, по кое се трагаше на неколку куќи подалеку од нејзиниот дом.

 

Поврзани новости