Прилеп, Стајковци и Теарце собраа 4,5 милиони денари со МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ

by fokus

Вистинско летно освежување за некого беа трите МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки кои беа освоени минатата недела. Збирната сума која ја добија нашите среќни играчи, изнесува преку 4,5 милиони денари.

Прв почна добитникот од Теарце, на 26 јули, кога му се покажа сигнал за добиени 1.605.208 денари. Три дена подоцна, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ беше регистриран во Прилеп, а неговата вредност беше уште повисока, 1.746.357 денари.

Како и претходните два и третиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ падна во објект на Бет ту мар, овој пат во Стајковци. На 31 јули, вистински зачин на празничниот продолжен викенд беа освоените 1.237.557 денари. Сите тројца добитници решија да останат анонимни.

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ не престанува да изненадува!

ПР

 

Поврзани новости