ПРЕЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНИ 50 ЕВРА и тргувајте со акциите на Alibaba

by fokus 13:57
13:57

Alibaba од Септември 2014. година ја спроведе најголемата јавна понуда на акции на берзата во New York и со тоа постана глобална економија. Кинескот гигант бележи во континуитет двоцифрена стапка на раст на приходот, а во другиот квартал на 2016. година, остварен е раст од 55% што вкупно, за првата половина оваа година го прави најголемиот раст за последните 2 години.

FXLider, на сите читатели на Фокус им дава бесплатни 50 ЕВРА за тргување со CFD на акциите на Алибаба, на светската берза. Бесплатни 50 Евра за тргување со CFD (договори за разлика во цена) можете да превземете овде.

- Advertisements -

На линкот можете да ги погледнете правилата и условите.

Причини за рекордниот раст

Една од главните причини кој лежи позади надпросечниот раст во главниот сегмент за тргување претставува снажниот раст на приходите (и) во одреден ден онлајн маркетинг услугата.

Дигиталниот маркетинг е додаден на палетата од услуги така што се соединети сегментите на дигиталната трговија и маркетингот, што ги позиционира компаниите како единствено место на кое може продавачот да дојде, пласира свои производи, обезбеди реклама, го продаде производот и го добие тоа што му припаѓа. Бесплатни 50 Евра за тргување со CFD на акциите на Алибаба можете да превземете овде.

На линкот можете да ги погледнете правилата и условите.

Шопинг фестивал во бројки

Во петок 11 Ноември, платформата на оваа компанија го започна својот шопинг фестивал кој се одвива веќе седма година во склоп на поширокиот феномен “Singles Day”. Дури во првиот сат на празникот на купувањето, обавени се во просек 175. 000 трансакции во една секунда. Alibaba наведува дека во првите пет минути забележан е промет во вредност од 1 милијарда долари, а пет милијарди во првите два часа. Само заради споредба, минатата година на овој ден преку Alibaba се истргувани 14,3 милијарди долари. Бесплатни 50 Евра за тргување со CFD на акциите на Алибаба можете да превземете овде.

На линкот можете да ги погледнете правилата и условите.

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости