ПРЕВЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНА Е-КНИГА: Како да заработите на светската берза

by Фокус

Тргувањето на светската берза може да биде многу ПРОФИТАБИЛНО доколку знаете како правилно да ги искористите приликите кои овој пазар секојдневно Ви ги нуди.

Со оглед на тоа дека на светската берза може да се тргува со преку 150 инструменти, вклучувајќи валути, злато, нафта, добра, акции и индекси, со единствена можност за заработка и кога цените растат но и кога цените паѓаат, овој пазар за кратко времестана апсолутен хит помеѓу инвеститорите, а тој тренд полека се пренесува и кај нас.

Тоа што е исто така интересно и што допринесува за популарност на овој начин на заработка на пари, е тоа што на светската берза може да пристапите и на неа да тргувате преку интернет, преку вашиот декстоп компјутер, лап топ или смарт уред- телефон или таблет, било каде и да се наоѓате, 24 саати дневно. 5 дена во неделата.

Превземете бесплатна електронска книга и дознајте како да се вклучите и да ги искористите секојдневните прилики за заработка кои Ви ги пружа светската берза.

Превзмете бесплатна Е-КНИГА овде

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970..

Предупредување од ризик и одрекнување од одговорност

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости