Пред Владата ситуацијата е нормализирана

by Фокус

По три часа од најавениот протест ситуацијата пред Владата е нормализирана. Малкутемина демонстранти кои останаа пред Соборен храм каде што беше поставен полицискиот кордон се повлекоа. Полицијата полека започна да пропушта возила и со тоа се нормализира сообраќајот.

Сепак, стотици полицајци и натаму ја обезбедуваат Владата со оглед дека протестот се уште трае пред Собранието.

Поврзани новости