Од полицијата не откриваат детали за што се работи, кого апсат и која е целта на акцијата, но неофицијално акцијата е поврзана со пукањето во Александар Палас минатата недела.

- Advertising -

Од МВР најавија дека со повеќе детали ќе излезат во текот на денот.