Почина судијата Огнен Ставрев

by fokus

На 63 годишна возраст почина судијата Огнен Ставрев од скопскиот Кривичен суд.

Тој за судија беше избран во 1999 година, и 25 години судеше во двата скопски основни судови. Судијата важеше за професионален и беше почитуван од неговите колеги и јавноста.

Судијата Ставрев судеше многу предмети кои беа познати во јавноста, како што се „Титаник 2“, „ТНТ“, „Монструм…

Само пред две недели судијата ја објави пресудата за ,,Титаник 2″, предмет на СЈО.

Поврзани новости