Панчо Минов заедно со Јакимовски во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

by fokus

Пратеникот Панчо Минов во придружба на лидерот на партијата Гром, Стевчо Јакимовски дојде во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, каде се одржува состанок на кој треба да се одучи дали ќе се подржат уставните измени, објави телевизија 24.

Поврзани новости