Отворен конкурсот за наградата на ЕУ за медиуми „Жан Моне“

by Фокус 13:29
13:29

До 17 -ти ноември е рокот до кога може заинтересираните да се пријават на конкурсот за наградата на ЕУ за медиуми. Ова е 13-то издание на конкурсот, а пријавите може да се однесуваат на три категории.

1. Најдобар новинарски текст

- Advertisements -

2. Најдобра репортерска фотографија

3. Најдобра аматерска фотографија

Повеќе детали за заинтересираните има на www.euic.mk

Поврзани новости