Онлајн трибина во организација на Билка: “Каков модел на легализација на канабис и е потребен на Македонија?”

by fokus 12:07
12:07

По повод светскиот ден на канабисот, а во услови на пандемија, Здружението за канабис и зелени политики БИЛКА организира онлајн дебата “Каков модел на легализација и е потребен на Македонија?” на ФБ пејџот на БИЛКА 20.04.2021 со симболичен почеток во 16.20 часот.

Модератор на дебатата ќе биде познатиот македонски новинар Огнен Јанески, коосновач на БИЛКА.
Учесници на онлајн дебатата ќе бидат:
Јанаки Митровски, БИЛКА
Хајди Штерјова Симоновиќ, ХОПС
Огнен Узуновски Оги, ЗНАМ
Зоран Василевски, ХЕЛСИНШКИ.

- Advertisements -

Поврзани новости