Околу 10 проценти од гласачите во Теарци веќе гласале

by fokus 11:36
11:36
Излезноста на гласачите во избирачкото место 2011 до 10 часот е околу 10 проценти, оценуваат од избирачкиот одбор. Жителите на Теарце гласаат во просториите на Основното училиште Кирил Пејчинович каде до сега се појавија 71 гласач. Потпретседателот на избирачкиот одбор вели дека гласањето започнало навремено во 7 часот наутро.
Гласањето се прекина околу 9 часот а прекинот траеше 20 минути поради проблем со УВ ламбите.

Поврзани новости