Нормализирано водоснабдување во Козле

by fokus
ЈП Водовод и канализација ги инфомрираше жителите на Козле, дека е саниран дефектот на ул. Леринска бр.48 и водоснабдувањето е нормализирано.
„Ве известуваме дека дефектот на ул.Леринска бр.48 во населбата Козле е
завршен и водоснабдувањето е нормализирано во 14:40 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

Поврзани новости