Нормализирано водоснабдување на улица Марко Крале 1

by fokus 12:33
12:33

ЈП Водовод и канализација информираше за нормализирано водоснабдување на улицата Марко Крале 1.

„Ве известуваме дека дефектот  наул. Марко Крале 1, дефектот е саниран на 20.03.2019г. Водоснабдувањето е нормализирано во 12:10 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

- Advertisements -

Поврзани новости