Не е тажно ако политичарите крадат туѓи идеи, тажно е ако немаат свои

by fokus

Ако секој ден има нова можност за да се соочат идеите, тие идеи кои ќе се појавуваат во оптек, нема да бидат којзнае колку вредни. Ако денеска не се постигне напредок, и утре е ден, а ако и утре нема прогрес, ќе биде некогаш. И затоа, нема да биде никогаш.

Ако, пак, поретко, многу поретко имаат можност да се соочат со свои идеи политичарите, тогаш ќе мораат да настапуваат редовно со силен арсенал, оти кој знае кога пак ќе имаат можност да покажат што знаат и умеат.

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК

Поврзани новости