ВИДЕО МВР: Евакуација на жителите од Дива населба во Куманово

by Фокус 16:45
16:45

Министертвото за внатрешни работи на својата веб страна објави видео од евакуација на жителите на Дива насселба во Куманово. Видеото погледнете го на следниот

Поврзани новости