Најнов проект на господарите на државата “Македонија вселува – 50 луѓе во 40м2”

by Фокус

Денеска во 12 часот и 15 минути на Сквер Јадран ќе се одржи перформанс “Македонија вселува – 50 луѓе во 40м2” во организација на Граѓанската акција “Заслужуваме подобро!”.

„Почитувани претставници на јавноста на предемократска, фер и слободна Македонија, Ви го претставуваме најновиот проект на господарите на државата со наслов “Македонија вселува – 50 луѓе во 40м2”.

Сите детали во врска со проектот кој е од суштинско значење во овој предизборен период ќе ги претставиме утре, за време на јавното вселување од страна на група послушни човечиња“ се вели во соопштението на Граѓанската акција “Заслужуваме подобро!”.

 

Поврзани новости