Мухамед Зекири со видео ја потсети Теута Арифи на неисполнетите предизборни ветувања

by Фокус

Главниот уредник на телевизијата Алсат М, Мухамед Зекири, преку видео ја потсети градоначалничката на Тетово, Теута Арифи на ветувањата кои ги дала во предизборната кампања, а не ги исполнила.

Видеото завршува со пораката:

„Јас сум Мухамед Зеќири, главен уредник на ТВ Алсат-М и заедно со мојот тим новинари постојано ќе Ве потсетуваме дека сè уште не сте го претвориле Тетово во познат град по економскиот развој, по интелектуалната и финансиска сила, интегриран во регионалните и меѓународни текови. Следете нè. Алсат-М ќе продолжи да биде гласот на народот.“

Поврзани новости