Миленко: Еднаш засекогаш да ставиме крај на смрдеата од шпиони, платеници, странски амбасади

by Фокус 22:00
22:00

Самопрогласеното граѓанско движење за одбрана на Македонија, вечерва било на трибина во Битола. Пред почетокот на трибинатаМиленко Неделковски, претставен како новинар и аналитачар, инаку и еден од членовите на ова движење, изјави дека е веќе време народот да си ја земел работата во свои раце и еднаш засекогаш да расчистел со кодошите, предавниците, шпионите…. Тој вели дека треба да се расчисти оваа „смрдеа од платеници, странски платеници, невладини организации и фондови, странски амбасади, луѓе што соработуваат со шпионски служби“…

видеото е преземено од Канал5

Поврзани новости