Ману Чао со поддршка за Студентски пленум

by Фокус

Светски познатиот музичар Ману Чао, пред 3 часа на својата официјална Фејсбук страна објави слика за поддршка на Студентскиот пленум и македонските студенти.

На едната половина од сликата пишува „Да го поддржиме Студенстки пленум- Скопје“, а на другата половина е тој.

Инаку, Ману Чао има голема популарност во целиот свет и неговата Фејсбук страница има над 2 милиони фанови, со што голем број од светската јавност ќе слушне за Студенсткиот пленум и целата ситуација со студентите во Македонија.

Поврзани новости