Крсто Мукоски останува во притвор во Шутка

by Fokus

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски останува во притвор во Шутка. Ваква одлука е донесена на денешната седница на Апелацискиот суд. Неговата жалба е одбиена како неоснована.

Апелација ги чека одговорите од Вишото јавно обвинителство во однос на жалбите на пратенците Жаклина Пешевска и Љупчо Димовски на кои им беше продолжен куќниот притвор.

Поврзани новости