Крај на кариерата за Кристијан Ериксен

by Fokus 17:25
17:25

Данскиот репрезентативец Кристијан Ериксен е успешно опериран и очекувањата се дека наредниот петок ќе биде пуштен на домашно лекување. На него му е вграден специјален апарат, дефибрилатор, кој ќе му ја контролира работата на срцето.

Тоа ќе значи и крај на кариерата за фудбалерот, но ќе може да води нормален живот. Тој нема да продолжи да игра фудбал бидејќи не смее премногу да го оптеретува телото.

- Advertisements -

Поврзани новости