Комплетен материјал од сите бомби што ги објави опозицијата

by Фокус

Интернет страницата наменета за промоција и јакнење на истражувачкото новинарство Призма ги собра сите објавени снимки од прислушуваните телефонски разговори, прес-конференциите и транскриптите од сите „бомби“ на опозицијата и ги објави на едно место.

Бомба 1: Докази за прислушување

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 09.02.2015

Бомба 2: Местенки во судството

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 15.02.2015

Бомба 3: Апсење на Љубе Бошкоски

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 20.02.2015

Бомба 4: Прислушување новинари

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 25.02.2015

Бомба 5: Рушење на Космос

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 27.02.2015

Бомба 6: Ставрески и Јанкулоска

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 02.03.2015

Бомба 7: Изборни измами

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 06.03.2015

Бомба 8: Универзална сала – Изборни измами

Трибина Вистината за Македонија – Изборен грабеж, во Универзална сала Скопје на 10.03.2015

Бомба 9: Општина Центар

Прес конференција на Андреј Жерновски, градоначалник на Општина Центар во Скопје на 12.03.2015 година

Бомба 10: Земјиште на Водно

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 15.03.2015

Бомба 11: Струмица

Прес конференција на Панче Орцев, пратеник во Струмица на 18.03.2015 год.

Бомба 12: Правосудство

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 19.03.2015

Бомба 13: Парцели на Водно и случај Космос

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 23.03.2015

Бомба 14: Тендери за автопат

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 26.03.2015

Бомба 15: Опрема за прислушување

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 01.04.2015

Бомба 16: Куманово

Прес конференција на Мартин Костовски, претседател на ОО СДСМ Куманово на 02.04.2015 год.

Бомба 17: Прилеп

Прес конференција на Сашо Велески, претседател на ОО СДСМ Прилеп на 04.04.2015 год.

Бомба 18: Хашки случаи

Прес-конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 06.04.2015

Бомба 19: Битола

Прес-конференција на Васко Ковачевски, претседател на ОО СДСМ Битола и пратеник на 08.04.2015 год.

Бомба 20: Партиски вработувања

Прес-конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 14.04.2015

Бомба 21: Охрид

Прес конференција на Томислав Тунтев, претседател на ОО СДСМ Охрид и пратеник

Бомба 22: Штип

Прес конференција на Владимир Милошев, претседател на ОО СДСМ Штип на 18.04.2015

Бомба 23: Насилство во Центар

Прес конференција на Саша Богдановиќ, претседател на ОО СДСМ Центар во Скопје на 19.04.2015 год.

Бомба 24: Врски со медиуми

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 22.04.2015

Бомба 25: Случај Визарис и Сопот

Прес конференција на Панче Иванов, претседател на ОО СДСМ Велес на 23.04.2015 год.

Бомба 26: Закон за бранители

Прес конференција на Благојче Трпески, претседател на ОО СДСМ Гостивар на 25.04.2015

Бомба 27: Докази за прислушување од страна на УБК

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 28.04.2015

Бомба 28: СГС и Мијалков

Прес конференција на Зоран Ѓорѓиев, претседател на ОО СДСМ Кавадарци на 30.04.2015

Бомба 29: Вистината за Мартин Нешкоски

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 05.05.2015

Бомба 30: Случај Младенов

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 07.05.2015

Бомба 31: Груевски стои зад скандалите

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 13.05.2015

Бомба 32: Насилство во власта

Прес конференција на Зоран Заев, претседтел на СДСМ во Скопје на 15.05.2015

Бомба 33: Послушајте патриоти – преговори за името

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во Скопје на 16.05.2015

Бомба 34: Ориентирани на „дил“

Прес конференција на Зоран Заев, претседател на СДСМ во камп пред Влада на РМ 27.05.2015

Бомба 35: Скопје 2014

Прес конференција на Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ во камп пред Влада на РМ на 29.05.2015 година

Бомба 36: Станови на функционери

Прес конференција на Петре Шилегов, портпрарол на СДСМ во камп пред Влада на РМ на 31.05.2015

Поврзани новости