Кирацовски: Победничко-предавничката реторика на ВМРО-ДПМНЕ за среќа не врви веќе

by fokus 11:20
11:20

Генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски во гостувањето на „Отворено на 24“ на ТВ 24, коментираше дека реториката на ВМРО-ДПМНЕ не поминува веќе кај граѓаните.

„Ги замолувам сите кандидати за овие претседателски избори и сите што ќе ги водат штабовите на овие избори, да внимаваат на кој начин се однесуваат, какви политики, каква кампања ќе спроведат. Победничко-предавничката реторика на ВМРО-ДПМНЕ егзистирала, ќе егзистира и за време на овие избори. За среќа, тоа веќе не врви“, рече Кирацовски.

- Advertisements -

Поврзани новости