Кичево денеска без вода за пиење

by fokus

Градското подрачје на Кичево и селата Осој, Мамудовци и Трапчин Дол денеска ќе имат прекин во водоснабдувањето, почнуваќи од 8 часот се до 18 часот.

Како што информира Јавното претпријатие „Комуналец“, прекинот е поради работа на стручните служби за отстранување на дефектот на главната водоводна цевка на магистралниот пат Скопје-Охрид. Апелираат граѓаните да имаат разбирање.

Поврзани новости