Кежаровски повикан на информативен разговор во полиција

by fokus

Новинарот Томислав Кежаровски денеска добил полициска телеграма со покана за информативен разговор во полициската станица Беко. Тој за ова на својот фејсбук профил напиша:

-ПС Центар издале телеграма по мене за информативен разговор. Ќе одам денеска во 18:30 во полициска станица. Ме викаат поради „вмешаност“ во фарбање на Собранието. Со оваа пријава, моето CV ќе биде комплетно.

Поврзани новости