Карлеуша се разведува: Не очекувам човечност и разбирање

by Фокус 13:24
13:24

Пејачката Јелена Карлеуша и фудбалерот Душко Тошиќ се разведуваат по 14 години брак.

„Јас и Душко се договоривме да го прекинеме нашиот брак со заедничка согласност по 14 години. За жал, Душко повеќе не се гледа себеси како дел од нашето семејство. Техничките правни работи договорно ќе се решаваат во следниот период. За овој тежок период за нашето семејство и децата, нема да барам разбирање од медиумите бидејќи е залудно. Не очекувам човечност или разбирање од јавноста, само шега и изговор за нашите животи на кои сум навикната… па ајде“, напиша Карлеуша.

Животот продолжува, додаде таа.

„За да се спречат неточни натписи, целиот брачен имот се пренесува на нашите деца, старателството над нашите деца ми припаѓа мене. Секоја напишана лага ќе резултира со тужба, како и нејзиниот обем. Веќе нема да се рекламирам на ваков начин“, истакна Карлеуша.

 

Поврзани новости