Како реагираат струмичани кога им зборувате на албански јазик ВИДЕО

by fokus

Новинар од албанската национална ТВ21 тајно снима луѓе во Струмица на кои им зборува на албански јазик. Погледнете како се одвива комуникацијата меѓу граѓаните и новинарот на следниов линк:.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgledytv%2Fvideos%2F1206030972827399%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Поврзани новости