Јовановски и Пешевска од ВМРО-ДПМНЕ гласаа на референдумот

by Fokus

Пратениците од редовите на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Јовановски и Жаклина Пешевска денеска го остварија своето право и гласаа на референдумот.

Оваа информација ја потврди истражувачот од Центарот за европска стратегија „Евротинк“, Андреја Стојковски.

Претходно, Драган Данев, Даниела Рангелова и Митко Јанчев го дадоа својот глас на референдумот.

Поврзани новости