Јанушев: На 21 април се гласа за заедничката судбина и да кажеме заедно ура за Македонија!

by fokus 12:28
12:28

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев смета дека на 21 април се одлучува за заедничката судбина на Македонија и се брани нејзиното достоинство и историја.

„21 Април е денот кога се гласа не само за Претседател, туку се брани и одлучува за Македонија, за заедничката судбина, за нашите семејства, се брани правдата и нашата гордост, нашето достоинство и нашата историја. Сите заедно да кажеме Ура за Македонија!“, рече

- Advertisements -

Поврзани новости