Јанкулоска и соговорник договараат споменици и бришење хард дискови

by Фокус

Во еден до разговорите во аудио снимките се слуша како министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска и соговорник договараат местење на споменици во 6 часот сабајле во општина Центар, како и масовно да се бришат хард дискови во општината за време на локалните избори минатата година.

Поврзани новости