Излезе третиот број на „Гласот на студентите“

by Фокус

Третиот број на студентското списание „Гласот на студентите“, кое го издава Студентскиот пленум, излезе денеска. Во овој број студентите пишуваа за  првата средба на работната група во МОН, за ситуацијата во која се наоѓаат студентските домови и впечатоците од прошетката низ нив, како и за следните чекори на Студентски пленум.

Списанието е достапно на македонски и албански јазик и можете да го прочитате на овој линк.

Поврзани новости