Изгореа четири возила во Скопје

by fokus

Четири возила кои биле паркирани на улица „Елисие Поповски“ попладневно се опожарени.

Пожарот е пријавен во 18 часот и пет минути во противпожарната единица а интервенирано е со две возила и пет пожарникари.

Поврзани новости