Иванов: Реалниот живот на граѓаните е на локално ниво

by Фокус 19:32
19:32

Претседателот на државата, Ѓорге Иванов, денеска го искористи правото на глас, по што изјави дека локалните избори се особено важни за реалниот и секојдневниот живот на граѓаните.

– Граѓаните може да ги изберат оние кои за време на изборните кампањи им понудиле дека ќе им го подобрат нивниот живот и услови за живот, бидејќи реалниот живот секојпат е на локално ниво и граѓаните очекуваат тие што ќе ги изберат да им го подобрат квалитетот на животот – рече Иванов.

- Advertisements -
Banner Renault 300x250

Поврзани новости