Иванов: Нема да помилувам силеџии на избори, педофили и нарко-дилери!

by Фокус

Ниту на крај памет не ми паднало и не ми паѓа да помилувам педофили, нарко-дилери, силеџии на избори, терористи, екстремисти, изјави претседателот Ѓорге Иванов, по последната одлука на Уставниот суд поврзана со Законот за помилување.

– Би сакал да им порачам на граѓаните да бидат спокојни. Ни на крај памет не ми паднало и не ми паѓа да помилувам педофили, нарко-дилери, силеџии на избори, терористи, екстремисти. Како и досега, ќе го правам исклучиво она што е исправно и е во интерес на државата – изјави претседателот Иванов.

Поврзани новости