IMDB: Листа од 30 најдобри ДПМНЕ филмови на сите времиња!

by lali

За сите љубители на добриот филм, ви ја препорачуваме IMDB листата од 30 најдобри ДПМНЕ филмови на сите времиња.

1. ДПМНЕ’s eleven
2. Star Wars: Episode V – The ДПМНЕ Strikes Back
3. ДПМНЕception
4. One Flew Over the ДПМНЕ’s Nest
5. The Usual ДПМНЕ
6. ДПМНЕ: The Professional
7. ДПМНЕ History X
8. Monty Python and the Holy ДПМНЕ
9. The Wolf of ДПМНЕ Street
10. V for ВМРО ДПМНЕ
11. 12 Years a ДПМНЕ
12. No Country for Old ВМРО
13. There Will Be ДПМНЕ
14. The curious case of ДПМНЕ
15. The ДПМНЕ Ultimatum
16. Me, myself and ДПМНЕ
17. Once upon a time in ДПМНЕ
18. I know what ДПМНЕ did last summer
19. Mi nismo ДПМНЕ
20. Harry Potter and the Prisoner of ДПМНЕ
21. How to train your ДПМНЕ
22. The Exorcism of ДПМНЕ
23. 50 Shades of ДПМНЕ
24. Eat, Pray, ДПМНЕ
25. The good, the ДПМНЕ and the ДПМНЕ
26. ДПМНЕ almighty
27. Terminator 2: Judgment ДПМНЕ Day
28. The lord of the rings: The return of ДПМНЕ
29. ДПМНЕ Beauty
30. Catch Me If You ДПМНЕ

За целодневно задоволство ви препорачуваме да уживајте по еден филм на ден. За ненаситните и оние кои бараат многу повеќе од задоволство во филмовите на ДПМНЕ, нека ги гледаат и вести на Сител, Канал 5, МРТ и Алфа.

 

Напомена: Вестите се измислени и сатирични и служат како пародија од моменталните збиднувања во државава. Но не ја исклучуваме можноста тие во иднина по некоја случајност да станат реални и точни.

Поврзани новости