И Македонија заслужува Оскар!

by lali

Еве јас на пример овие би ги номинирал за најдобар филм:

1. „Подемот и паѓањето на индискиот витез“

2. „Предвремени парламентарни избори“

3. „Транзицијата во Македонија“

Кој филм и да добие, ќе биде повеќе од заслужено!