Хакиран и агрегаторот Тајм.мк

by Frosina Fakova

Освен веб страницата на Државната изборна комисија вечерва, која како што рече претседателот на ДИК, Оливер Деркоски била цел на напад од надвор, доцна вечерва е хакиран и агрегаторот Тајм.мк.

Кога ќе се отвори интернет страницата на агрегаторот се појавува фотографија со анонимуси со знамето на Вергина и навреди кон сите партии.

Поврзани новости