Груевски: СДСМ ќе формира влада кога ќе добие на избори

by Фокус

СДСМ мора да научи дека не може да даде ниту премиер ниту министри, се додека не ја добие довербата од народот на избори, изјави денеска премиерот Никола Груевски.

– Само тогаш ќе може да се формира Влада со свој премиер и министри, но ќе мора да добие поддршка од граѓаните – истакна Груевски.

Поврзани новости