Годишното обраќање на Иванов од претседателскиот кабинет

by fokus 15:01
15:01

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, утре во 11 часот ќе го одржи своето годишно обраќање, но наместо во парламентот , тоа ќе биде од неговиот кабинет.

Годишното обраќање на претседателот редовно се одржува во Собранието, но новиот собрански состав се уште не е конституиран.

- Advertisements -

Поврзани новости