ГАЛЕРИЈА Томче го фати крстот во Струга, дошол специјално од Холандија за Водици

by Fokus

Томче Голабоски од Струга го фати крстот во реката Црни Дрим. Тој дошол специјално од Холандија за празникот Водици.

И премиерот Зоран Заев денеска присуствуваше на фаќањето на крстот во реката Црни Дрим.

Томислав Георгиев

Поврзани новости