(ГАЛЕРИЈА) Полициска опсада на УКИМ

by fokus 16:57
16:57

Полицијата попладнево спорведува акција за апсење на професори на Економскиот факултет во Скопје, кои се осомничени за примање, давање поткуп, противправно посредување, злоупотреба на службена положба и овластувања, и други коруптивни дела.

Додека траеше акцијата специјалци со автомати беа распоредени низ универзитетскиот кампус, а забренет беше влез и излез на студентите и вработените.

 

Поврзани новости