ГАЛЕРИЈА: Моменталната слика од Куманово

by lali

МВР денеска соопшти дека полициската акција во Дивата населба во Куманово е завршена. Сепак жителите не можат да се вратат во своите домови, бидејќи сега се врши претрес и увид во куќите и останатите објекти.

На терен во Куманово беше нашиот фотограф Томислав Георгиев. Тој ни ја пренесува сликата од овој регион.

Поврзани новости