ГАЛЕРИЈА Битолски весник ги награди најуспешните

by Fokus

По 19- пат вчера се одржа манифестацијата “Избираме најуспешни битолчани” за 2017 година. Битолски весник синоќа ги додели наградите на најуспешните.

Томислав Георгиев

Поврзани новости