Фото: Прва фотографија на новиот владин кабинет на Зоран Заев

by Fokus 00:44
00:44

По изборот на новиот владин кабинет, премиерот Зоран Заев и министрите ја направија познатата заедничка фотографија „Фемили фото“ во Собранието.

Поврзани новости